Co2 Prestatieladder audit

Van Bodegom blijft gecertificeerd voor de Co2 prestatieladder niveau 3! Met dit certificaat kunnen wij aantonen dat wij als bedrijf onze bijdrage leveren aan het verbeteren van onze leef omgeving, door de Co2 uitstoot te reduceren. Nieuwe investeringen doen we op basis van de nieuwste technieken op het gebied van milieu & energiebesparing, samenleving, ergonomie & veiligheid en duurzaamheid. Lees wat van Bodegom doet op dit gebied onder het kopje Duurzaamheid / Co2.

Conver maaiboot

Naast het rijdende materiaal is er nu ook drijvend materiaal bij J. van Bodegom en zn bv. De Conver maaiboot C485II met CTP 485 boottrailer heeft inmiddels zijn eerste rondjes gehad op het eiland Texel. De maaiboot is ontwikkeld voor het verwijderen van plantengroei van taluds en stroomprofielen van watergangen, en voor het verwijderen van waterplanten en/of drijfvuil uit meren. Kijk voor meer info onder het kopje machines: http://www.jvanbodegom.nl/machines/

Lely en Fella zijn binnen

De Lely Splendimo 280 F HD frontmaaier en rotor hark Fella Juras 400 DN zijn binnen! De Splendimo maaiers staan voor een lage vermogensbehoefte en besparing op brandstof door de modulaire maaibalk. Met de Fella krijg je tot 4,50 meter altijd schoon en gelijkmatig harkwerk.

Nieuwe quads

De nieuwe kymco MXU 300 R quads zijn gearriveerd en aangepast naar onze wensen. De quads worden gebruikt voor het vuilruimen in bermen en taluds of het assisteren tijdens  maaiwerkzaamheden.

Digitale wijzigingen

Vanaf heden zijn de email adressen bij van Bodegom gewijzigd, onze vaste relaties hebben hierover een bericht ontvangen. Voortaan kunnen uw mails naar: jan@jvanbodegom.nl, john@jvanbodegom.nl, wieb@jvanbodegom.nl, odin@jvanbodegom.nl,
anja@jvanbodegom.nl en info@jvanbodegom.nl. Digitale facturen kunnen naar: administratie@jvanbodegom.nl

Ook onze website heeft een update gehad, naast een kleine opfris beurt valt er nu nog meer te zien en te lezen op www.jvanbodegom.nl.
Neem ook eens een kijkje op onze facebook.com/jvanbodegomenznbv voor nog meer dagelijks nieuws, foto’s en video’s.

Rietmaaien gereed

Het rietmaaien in Hollands Kroon in opdracht van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier is gereed, de drijvende kracht van van Bodegom kan weer aan wal. De werkzaamheden zijn afgerond voordat het broedseizoen begint.

Rietmaaien

VCA**/ ISO9001:2015

De hercertificatie audit van de VCA** met transitieaudit naar ISO 9001:2015 hebben we succesvol afgerond. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) en de Checklist Aannemers en is bedoeld om de organisatie veiliger te laten werken en het aantal ongelukken te verminderen. De  ISO 9001:2015 is een internationale norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie.Van Bodegom is al sinds 2000 gecertificeerd en mede dankzij vakkundige medewerkers en betrokken directie is dit mooie resultaat wederom behaald. Iets om trots op te zijn!
Voor meer info zie: http://www.jvanbodegom.nl/certificeringen/

Future fuels

Astronaut André Kuipers heeft de officiële lancering verricht van Future Fuels. De lancering vond plaats op Nederlands eerste duurzame brandstoffendepot gevestigd in Gorinchem. Van Bodegom maakt sinds enige tijd ook gebruik van deze nieuwe brandstof en was aanwezig bij de introductie en kreeg van onze brandstofleverancier Wiersma een certificaat in handen met daarop ons behaalde reductieresultaat. In 2016 hebben we de uitstoot van Co2 gereduceerd met 252.967 kg met behulp van future fuels.  De producten zijn fossielvrij, CO2-reducerend, emissiearm, biologisch afbreekbaar, afvalverminderend en het hele jaar door winterbestendig en zijn ISCCEU gecertificeerd. Wat wij nog meer doen om de Co2 uitstoot te verminderen kunt u lezen onder het kopje: duurzaamheid / Co2.

Rietmaaien

Rietmaaien voor Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Het riet wordt gefaseerd gemaaid om de conditie van het riet goed te houden.

De schuur

Tijdens de bouw van onze nieuwe loods hebben we een timelaps film gemaakt die het hele bouwproces teruggebracht naar 5 minuten. Bekijk de film op ons eigen Youtube van Bodegom kanaal.  https://www.youtube.com/watch?v=wO6GyMynFOc&t=2s