Berm- & slootonderhoud

Van Bodegom maait honderden kilometers bermen in geheel Nederland. Het kan goed zijn dat u de imposante machines al een keer bent tegen gekomen. Ook de vaak parallel aan de bermen gelegen sloten vallen binnen ons onderhoudspakket. Dijken en gazons worden eveneens door het bedrijf gekortwiekt. Berm- en sloot onderhoud  specialisten dus.
Maar alvorens het maaien start, wordt er geïnventariseerd op specifieke omgevingsaspecten, zoals ondermeer broedende vogels. In de uitvoering beschikt ons bedrijf  namelijk over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden vlot en goed werk af te leveren.

Ons werkgebied is breed en omvat de meest voorkomende maaiwerkzaamheden.
Zo beschikken wij over een groot scala aan maaimachines die zijn uitgerust in diverse en modernste uitvoeringen om de werkzaamheden voor zowel de omgeving als de werknemers te optimaliseren.
In het geval van bijzondere omstandigheden, gebruiken we soms speciaal voor de specifieke terreinomstandigheden gebouwde machines en indien nodig word het werk met handgereedschappen uitgevoerd.

snelwegkorven kraan van bodegommaaiboot-3