duurzaamheid

Duurzaamheid / Co2

J. van Bodegom en zn bv en duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is een van de pijlers binnen onze organisatie.
Nieuwe investeringen doen we op basis van de nieuwste technieken op het gebied van milieu & energiebesparing, samenleving, ergonomie & veiligheid en duurzaamheid.

Zo zal ons nieuwe materieel indien mogelijk onveranderd worden uitgerust met gunstigere motoren. Hiermee zal de schadelijke uitstoot tot een minimum worden beperkt. J. van Bodegom & Zn. B.V. wil een goede thuisbasis blijvend bieden voor haar personeel. Voor ons enthousiaste team van gemotiveerde, vakbekwame medewerkers vormen wij een hecht bedrijf. Daardoor kunnen wij op basis van onderling vertrouwen de werkzaamheden naar tevredenheid voor onze klanten uitvoeren.

Een aspect dat ons bedrijf, maar ook als onderdeel van de (economische) samenleving zorgen baart, is de mobiliteit en bereikbaarheid van grote delen van ons land. Met behulp van nieuwe planningstechnieken, flexibele werktijden en nauw overleg met onze opdrachtgevers proberen we ons steentje bij te dragen aan een betere mobiliteit, met minder CO2-uitstoot.

Co2 Prestatieladder

J. van Bodegom & Zn. B.V. is op niveau-5 van de CO2-prestatieladder gecertificeerd. Meer informatie over de CO2-prestatieladder kan gevonden worden op www.skao.nl en onze eigen bedrijfspagina bij SKAO.

Om de CO2 reductie en verdere duurzaamheid in Nederland te helpen versnellen is J. van Bodegom & Zn. zeer actief in diverse innovatieve initiatieven welke gericht zijn op het hoogwaardig toepassen van maaiafval. Klik voor meer informatie over onze projecten: “van Grassnippers naar Houtsnippers”, “Sustenso” en “Grass2Grit”. We zijn er erg trots op dat we op deze manier naast alle maatregelen in onze eigen bedrijfsvoering een extra bijdrage kunnen leveren.

 

Download hier het CO2 bewust certificaat niveau 5

Download hier de nieuwsbrief 2018-1 van Bodegom
Download hier de nieuwsbrief 2021-1 van Bodegom

Download hier communicatiebericht footprint heel 2018
Download hier communicatiebericht footprint 1ste helft 2019
Download hier communicatiebericht footprint heel 2019
Download hier communicatiebericht footprint 1ste helft 2020
Download hier communicatiebericht footprint 1ste helft 2021
Download hier communicatiebericht footprint heel 2021
Download hier communicatiebericht footprint september 2022
Download hier communicatiebericht footprint heel 2022
Download hier communicatiebericht footprint september 2023
Download hier communicatiebericht footprint heel 2023

 

Communicatiebericht projecten met gunningsvoordeel

CO2 Communicatie 2023

Communicatiebericht footprint heel 2020
Projecten met gunningvoordeel 2020

CO2 Prestatieladderduurzaam van bodegom-2duurzaam van bodegom-4duurzaam van bodegom-5duurzaam van bodegom-6Duurzaam van bodegom-1duurzaam van bodegom-3duurzaam van bodegom-7