Dijk maaien J van Bodegom en zn bv

Over J. van Bodegom en Zn. bv.

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1962 zijn wij uitgegroeid naar een onderneming die voornamelijk gespecialiseerd is in cultuurtechniek, grond, weg- en waterbouw.
Het denken in mogelijkheden en oplossingen en de krachtige samenwerking tussen de verschillende disciplines, heeft ertoe geleid dat van Bodegom heeft kunnen uitgroeien tot een specialist in haar vakgebied.
Het bedrijf bestaat uit een dynamisch team van kundige mensen en is gevestigd in Wieringerwerf.

Speerpunt van de bedrijfsfilosofie is het aanbieden van een totale dienstverlening als het om onderhoudswerkzaamheden aan droge,- en natte infrastructuur gaat.
Ook het verantwoord omgaan met het milieu is een belangrijk aspect. Om de efficiëntie, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid te verhogen is de laatste jaren flink geïnvesteerd waardoor we beschikken over een groot, divers en modern machinepark, en daarbij ook voldoen aan de hoogste milieunormeringen en emissie-eisen.
En…. als je dagelijks in de natuur werkt, ga je verantwoord om met alles wat groeit en bloeit. Het bedrijf volgt dan ook met veel inzet de Flora,- en Faunawet.

Een breed scala aan opdrachtgevers behoort al jarenlang tot onze klantenkring; tot onze opdrachtgevers behoren o.a. Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten, waterschappen, defensie, Staatsbosbeheer, collega aannemers, agrariërs en particulieren.

Lees hier de Beleidsverklaring

heliofyten bomenrooien maaien